Ja, det blir bryllup 

I lang lang tid har flere av dere antydet at det blir forlovelse og bryllup på meg og min kjære, så det er med glede at jeg kan fortelle dere at det blir bryllup. Men ikke gled dere for tidlig til kaker flott selskap og dans for bryllupet har allerede funnet sted, det ble gjennomført i rolige rammer med kun den næreste familie tilstede i tavernaen i Sandefjord.

Vi skjønner at skuffelsen er stor hos mange av dere fordi det ble gjort på denne måten, men etter ønske fra bruden ble det gjort i stille og rolige former for oss selv. Bruden sier hun er overlykkelig over å endelig å ha fått sin kjære, og brudgommen sjæl er også veldig fornøyd med hvordan dette ble gjennomført. For de av dere som savner festen og alt det der, kan vi beroe dere med at brudeparet ønsker en stor fest med saft og is i hagen.

For å ikke villede dere helt her så er det ikke jeg og min kjære som har giftet oss, det var kun et ønske fra barna da vi var nede i byen for å kjøpe oss is. Synet av den vakre tavernaen fikk os til å snakke om at det ville vært koselig å gifte seg i en sånn en, det satte fantasien igang hos barna som selv ville være et brudepar i tavernaen.

Å bryllup ble det og de var så vakre og søte der de gikk hånd i hånd opp til alteret, det hele ble avsluttet med at brdeparet avsluttet med en photoshoot nede i den vakre haven nede ved bryggen i Sandefjord. Bryllupsnatten kan de røpe at de feirer på hvert sitt rom, brudgommen med sengen full av leker og bruden i sengen full av bamser. 

Så får vi se da om forlovelse kanskje er det som avsløres den 04.06.2017, det er lov å håpe si

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stepappahjerte

stepappahjerte

29, Sandefjord

I 28 år har jeg levd livet, ingen bekymringer og ingen til å ta hensyn til. Men da jeg møtte min Tinder Superlike mot sloten av året i fjor, visste det seg at ting skulle endre seg ganske så mye. Får med seg i bagasjen hadde hun 2 barn på 6 og 8 år. Så ja her er grunnlaget for denne bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits