Den avkappede penisen

Ja hvor skal jeg begynne.. Jo i går var vi på hagefest med familien til kjæresten min, på menyen stod det thai mat av ypperste merke. Det var nærmest en orgasme av nydelige smaker som fylte munnen min denne kvelden og da tenker jeg selvfølgelig på smakene fra thai maten, det var vårruller, grillspyd og en nydelig blanding av stekte nudler kjøtt og reker, men det var noe annet som skulle vekke min oppmerksomhet utover kvelden, en hendelse som gjorde at jeg nesten satt grillspydet på vranga.

Det er jo ikke til å stikke under en stol at jeg straks nærmer meg de berømte trædve, men i denne forsamlingen valgte jeg å se på meg selv som en ungdom. Det har ikke noe med alder eller sånt å gjøre, men når det kom til musikkvalget kjente jeg at jeg ikke var helt med på alle de "hittene" som ble spilt av het. Det er i å for seg greit å høre på ny musikk men gullbruna øgon å blue hawaii, nei vøttu hva.

En periode der skulle jeg rett å slett ønske jeg var et barn, for i kjelleren satt de yngste å så på netflix, men i valget mellom my litte ponny og Christer Sjøgren så var det som å velge mellom pest eller kolera så jeg sparte meg trappetrinnene ned å ble sittende. Det var like greit for like etterpå valgte barna og trekke opp og ut og det var da den legendariske sangen ble satt på via høytaleren.

I ren glemsel av at barna nå satt godt plantet på fanget kommer sangen "Vi kapper penisen av og lager en vagina, for legene er så flinke i dag" Yngstemannen i huset satt i en dyp samtale med potetgull bollen og fikk ikke med seg teksten, mens datteren i huset derimot satt med store øyne og åpen munn, lettere sjokkert over hva som kom ut av høytaleren.

"Går det virkelig ann å kappe av penisen" spurte hun kort tid etterpå

"Ja det er noen som ønsker å bytte kjønn som er født i feil kropp for eksempel" fikk hun til svar.

Å på en spøkefull måte ble det da nevnt at når de kapper av penisene til mennene så blir det laget pølser av dem, hun tenkte ikke noe mer over det der og da virket det som. Men da moren i huset tullet med at jeg, ja jeg hadde kuttet av meg penisen og nå hadde en vagina, ja da våknet hun til.. Kansksje i det meste laget spør du meg.

"Har de laget pølser av penisen din da?" sa hun med et stort smil i ansiktet

"Ja det har de nok" sa jeg for å byggge videre på spøken

"Da har jeg kanskje makt på din da" sa hun mens hun brøt ut i spontan latter

Dette var et klart signal på at barna i huset hadde fått lov til å være litt lengre oppe en vanlig, og jeg foreslo at det kanskje var på tide å komme seg hjem. Sånn gikk det også, for få minutter etter satt vi i bilen og barna sovnet så og si på veien. Mens jeg satt der og var litt lettere sjokkert, tok jeg en litta sjekk på at penis fremdeles hang fast, før jeg kunne smile og vite at det gjorde den.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stepappahjerte

stepappahjerte

29, Sandefjord

I 28 år har jeg levd livet, ingen bekymringer og ingen til å ta hensyn til. Men da jeg møtte min Tinder Superlike mot sloten av året i fjor, visste det seg at ting skulle endre seg ganske så mye. Får med seg i bagasjen hadde hun 2 barn på 6 og 8 år. Så ja her er grunnlaget for denne bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits