Fy faen, jeg klarer ikke slutte å le

Man skal høre my før øra detter av og alt det her, men akkurat denne historien jeg nå skal fortelle dere er bre herlig. Den dreier seg om et stykk stedatter, et spill og til slutt en sang, i utgngspunktet ikke så veldig spennende kanskje men jeg lover deg at det er verdt å lese hele historien. Det verste som skjer ved at du gjør det er å sitte igjen med et par støle magemuskler i morgen.

Okei, la meg starte dette her nå.. Det er jo ingen hemmelighet at jeg er en ivrig FIFA spiller, det har jo riktignok blitt mye mindre av dette etter at jeg fikk barn å forholde meg til men allikevel nok til at barna i huset har fått det med seg at eg spiller det spillet. Så her om dagen var det et stykk stolt jente som kom hjem fra skolen og kunne fortelle meg at hun hadde hørt den nye FIFA sangen, og det hadde alle i klassen hennes også.

Javell tenkte jeg har FIFA laget en ny sang nå som jeg ikke har fått med meg, den må jeg jo bare finne tenkte jeg siden alle barna hadde fått den med seg. Jeg startet sånn smått og lete men det var helt til jeg hørte hun begynne og synge på den hyt i stuen, for med strofene " FIFA FI FIFA" som runget i hele stuen var det ikke lenger nødvendig å prøve å finne den sangen for dett er sangen hele Norge går å synger på om dagen med en helt annen tittel en FIFA hvertfall.

Jeg tenkte som så at "FIFA FI FIFA" var en bedre tekst å synge på en det som faktisk var tittelen så jeg lot den ligge der, når vi noen dager senere så var ute og kjørte bil kom denne sangen på, displayet i bilen visste tydelig at sangen som ble spilt av het "Fy faen" og dermed fikk hun endelig vite sannheten om teksten. Vel vitende om bannebøssa her i huset er sangen ikke mer sunget eller pratet om siden den gang. Men jeg personlig, ja jeg hører på den hver dag

2 kommentarer

frustrertpappa

28.05.2017 kl.10:03

Bannebøssa?? Hehe, kult, hva går den ut på? Selv er jeg utrolig tilhenger av at barn vokser opp med en tydelig forståelse av hva som er greit og ikke greit i forhold til språk. Så SYKT mye stygg ordbruk det er på barn noen ganger, hvordan høres foreldrene ut da, tenker jeg?? morsomt innlegg forresten :)

stepappahjerte

28.05.2017 kl.10:05

frustrertpappa: Takk for det, jeg er helt enig med deg, veldig mye stygge ord ute å går nå. Bannebssa er et konsept som får barna her ihvertfall til å passe på ordbruken sin, for hvert banneord som sies går 10 kroner av ukelønna rett i bannebøssa istede, og de vil ikke miste pengene sine, hehe

Skriv en ny kommentar

stepappahjerte

stepappahjerte

29, Sandefjord

I 28 år har jeg levd livet, ingen bekymringer og ingen til å ta hensyn til. Men da jeg møtte min Tinder Superlike mot sloten av året i fjor, visste det seg at ting skulle endre seg ganske så mye. Får med seg i bagasjen hadde hun 2 barn på 6 og 8 år. Så ja her er grunnlaget for denne bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits