Et hus fullt av promp

Når man går inn i et nytt forhold er det noen ting man er litt varsomme med å foreta seg, man ønsker gjerne å føle seg litt frem i forhold til hva din partner godtar å ikke. En av disse tingene er definitivt promping og det evig spørsmålet er hvor tidlig er det greit å blåse i rompehornet foran sin partner? Det finner uttalige forskjellige menninger rundt dette, og det praktiseres også på forskjellige nivå i alle Norges hjem. Så får meg var dette en helt ny hverdag å komme inn i da jeg entret denne familien som jeg nå er så heldig å være en del av.

For normalt sett er det nok guttene som er mest løsslupne når det kommer til dette med promping i et forhold, mens jentene er litt mer pripne og syntes dette kan være både ekkelt og upassende. Det er hvertfall slik jeg har forstått det tidligere i livet, jeg personlig er nok litt den pripne som ikke er komfortabel med verken lyder eller lukt rundt dette med promping, jeg mener d.et er upassende og noe folk kan foreta seg på toalettet. Så da jeg var på middag hos min kjæreste første gang med barna til stede skulle jeg få meg en stor overraskelse.

For en ting er at jeg syntes man skal slippe sine gasser fri på toalettet, men jeg syntes hvertfall ikke at dette skal gjøres rundt middagsbordet. Så da jeg satt med taco saus i munnviken og litt gammal rømme på brystkassen kom det, en gedigen promp som bare fylte rommet med dårlig luft og jeg tror den fjerten var infisert med brekningsmiddel det var hvertfall slik jeg følte det. Jeg kikket forsiktig bort på kjæresten min for å se hennes reaksjon på at yngste mann i huset hadde blåst i trumpeten rundt middagsbordet, jeg ble møtt med et ansikt fullt av latter og jeg tenkte mitt da hun ikke sa noe på dette.

Da han 3 minutter senere reiste seg og gikk bort fra bordet for å rape, tenkte jeg "Hva er dette for en familie" her fiser de rundt bordet mens vi spiser men vi går bort fra bordet for å rape? Men med barn i huset tror jeg forholdet til promp er helt annerledes enn hva jeg er vant til, jeg skjønner at små barn ikke kan styre dette selv, men er du 6 år så vet du utrolig godt hva du driver med når du tømmer gasstanken. Det fikk oss raskt inn på temaet promping i dette forholdet og det visste seg at fruen her i huset syntes promping var både gøy og helt vanlig å foreta seg, mens jeg personlig mener at dette ikke trenger forekomme andre steder enn på toalettet.

Så nok en gang må jeg vel ta på meg rollen som kvinnen i dette huset, jeg bruker gummihansker når jeg skifter bleier og jeg kan ikke fordra promping, kanskje er jeg unormal og kanskje er jeg prippen men for meg er det helt feil å sitte og prompe i samme rom som andre mennesker og spesielt min kjæreste. Men det er tydeligvis bare å vende seg til det, for her i huset blåses det i rompetrumpeten døgnet rundt, de gjør det som om ingenting har skjedd de slipper seg fri i et sett og det lukter grevling i huset stort sett hele kvelden mens barna er våkne.

Det er så mye promp i dette huset at om man tenner et stearinlys går hele huset i luften da gassen antennes. Det er så mye promp at jeg må ha på hørselvern når jeg kommer hjem fra jobb og det er så mye promping at jeg har annskaffet meg gassmaske som tas på hver dag jeg kommer hjem fra jobb. Promp er jo normalt og alle gjør det, men i mine øyne kan man foreta seg dette mens man er for seg selv og ikke forgifte alle rundt deg. 

Er det greit å prompe foran kjæresten din?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stepappahjerte

stepappahjerte

28, Sandefjord

I 28 år har jeg levd livet, ingen bekymringer og ingen til å ta hensyn til. Men da jeg møtte min Tinder Superlike mot sloten av året i fjor, visste det seg at ting skulle endre seg ganske så mye. Får med seg i bagasjen hadde hun 2 barn på 6 og 8 år. Så ja her er grunnlaget for denne bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits